Warning: mysqli_select_db() expects parameter 1 to be mysqli, string given in /home/itstreet/public_html/classes/CMySQL.php on line 22

Warning: mysqli_query() expects at least 2 parameters, 1 given in /home/itstreet/public_html/classes/CMySQL.php on line 24
ITstreet -World of Warships Survey
Preskoči na sadržaj

ITstreet postovi

World of Warships Survey

Posle dužeg izbegavanja sam ipak instalirao World of Warships. Odigrao sam nekoliko borbi i ostao malo podeljenog mišljenja. Isuviše spora igra za mene, i nakon toga je nisam pokretao nekoliko dana. Ali neću pisati o WoWs kao o igri ovaj put. Pisaću o mejlu koji mi je stigao nakon par dana.

U poruci stoji da WG-u treba moje mišljenje o njihovoj igri, što je ok. Ali im i treba nešto podataka o meni što nije ok.

"Please take a few minutes to share your impressions of the game, tell us about your game experience and a little about yourself."

Rekoh, 'ajd da vidim i tu anketu. Anketa se sastoji od nekih deset stranica sa po desetak pitanja na koja se može odgovoriti rečima ili čekiranjem polja.

Prestao sam da popunjavam anketu kada sam stigao do pitanja da li sam oženjen i koiliko imam dece. Dalje se pitanja ređaju: šta sam završio, gde radim, šta radim, da li sam vlasnik firme... Dalje od toga nisam išao i nisam stigao do slike ispod.Gospodo iz vorgejminga, šta vas ima da interesuje ko sam ja i šta sam? Meni ni policija ne postavi toliko pitanja. Vas apsolutno ne treba da interesuje ništa u vezi mene. Dovoljno je što igram vašu igru i što ću eventualno da vam ostavim neki evro. Ali ovim potezom ste me samo udaljili. Igram vaše avione, tenkove ne igram a verovatno neću ni brodove. A posle ovoga razmišljam da opalim jedan delete sa shift-om preko foldera sa avionima. Ionako isuviše znate o meni. Bojim se da vam ne pozli od toliko informacija.

Nisam paranoičan i ne smatram da me neko nešto specijalno špijunira. Ali ne može mi niko reći da ne postoji neki server u, recimo, Menlo parku (fejsbuk), koji ima jedan hdd/ssd i na njemu folder na kome piše Dejan_Petrović/serbia/belgrade/***/***/***. A u njemu više o meni nego što zna moj najbolji prijatelj s kojim sednem da popijem piće. I to o meni koji je na fejs otkucao dve poruke i okačio 0 (slovima, NULA) slika. Osećam da neki koje znam imaju po čitav hdd samo za sebe.

Tome dodajmo Twiter, Google, Viber... pa sad još i WG.

Braćo rusi/ukrajinci, ne želim da vam dam ni jednu informaciju o meni dobrovoljno. Jel' to ok?

Я не хочу!

Я не буду!

Ostavite poruku

Vaša mejl adresa neće biti objavljena.Označena polja su obavezna*