Uslovi Korišćenja

Uslovi Korišćenja


Copyright na početku...

Izvorni kod i tehnike na ovom sajtu su besplatni za korišćenje u lične i komercijalne projekte. Tekst i slike naših proizvoda, međutim, su autorska prava i ne smeju se koristiti ili kopirati bez pismenog odobrenja (to uključuje i prevod članaka na različitim jezicima).

Možete koristiti, menjati i graditi naš kod za vaše (ili vaših klijenata) lične i komercijalne projekte bez ikakve nadoknade. Ne smete prosleđivati naše demo fajlove direktno (ali možete deliti linkove). Ako nameravate da uključite naš izvorni kod u template web-sajtova ili da bude paket s drugim oblicima digitalnih sadržaja, namenjenih direktnoj online prodaji, morate uključiti povratni-link ka ovom sajtu. Rezultati tutoriala ne mogu se koristiti za daljnju prodaju ili prosleđivanja. Na primer, ako ste sledili tutorial za izradu slajdova, ne možete prodavati taj kod kao komponentu slideshow-a.

Svi tekstovi na ovom sajtu zadržavaju sva autorska prava svojih autora. Možete koristiti delove tekstova kao citate ali ih ne možete prisvajati kao svoje.

Ako imate bilo kakvih pitanja o korišćenju slike, koda ili sadržaja sa ovog sajta, molimo kontaktirajte nas.

Copyright na kraju...

"My work is copyrighted by God..."

Ovo je izjavio moj prijatelj Adam (ako se to tako može nazvati za poznanike preko mreže), kada sam ga pitao kako on štiti svoje radove. Ne mogu izigravati policajca i juriti svoj kod po mreži, niti hoću. Ako koristite moj kod, biću vam zahvalan da ostavite moje credits-e iza comment tagova.

Sav izvorni kod korišćen u ovim tutorijalima je dostupan na sajtu, s tim što morate biti registrovani i prijavljeni da bi isti bili vidljivi.

Isto važi i za autorske članke. Kako ovde nećete naći tuđe tekstove (čak ni prevedene) tako ni ja ne bih voleo da moje tekstove (ili drugih autora ovde) vidim na drugom mestu.