Warning: mysqli_select_db() expects parameter 1 to be mysqli, string given in /home/itstreet/public_html/classes/CMySQL.php on line 22

Warning: mysqli_query() expects at least 2 parameters, 1 given in /home/itstreet/public_html/classes/CMySQL.php on line 24
ITstreet -Micro$oft S.U.C.K.S. MORE!!! part 2
Preskoči na sadržaj

ITstreet postovi

Micro$oft S.U.C.K.S. MORE!!! part 2

Eh, šta se sve izdešava vezano za Mikrosoft. Taman kada je Kibkalo konačno deportovan u Rusiju živ i zdrav i kada su zvaničnici Mikrosofta pomislili da mogu da predahnu, pojavio se Wzor, ponovo. Ni manje ni više, nego sa novim informacijama koje Mikrosoft još nije planirao da objavi.

Naime, Wzor je preko Twittera objavio da će druga nadogradnja za Windows 8 biti dostupna za vreme Mikrosoftovog WPC u julu (od 13 - 17). Takođe, da će u isto vreme biti objavljena i beta Windows 9. Nedugo zatim usledio je drugi tvit. U njemu je ponovio vest o izlasku druge nadogradnje i nagovestio da "verovatno neće imati Start dugme a ni Metro aplikacije u vidu prozora." Po njemu, sve što nova nadogradnja donosi će biti po haubom.

Sudeći po ovom postu Kibkalo i Wzor nemaju dodirnih tačaka. Wzor se na neko vreme i bio povukao da ne bi svojim delima (postovima) otežavao poziciju Kibkala. Sada kada je Kibkalo u Rusiji Wzor se ponovo javio. Sam Wzor je u pomenutom postu izjavio da "ne zna lično Kibkala i da sumnja da Kibkalo ima želju da ga upozna, naročito posle svega što mu se izdešavalo."

A ko je u stvari Wzor? Wzor je više puta izbacivao poruke u kojima je objavljivao podatke koji tada nisu bili javno dostupni. Do sada su njegove informacije bile tačne tako da i ove poslednje imaju težinu. Po svoj prilici Wzor nije jedna ličnost, već grupa. Zatim, ne postoje čvrste indicije da je on (oni) iz Rusije. Mogao bi biti od bilo gde. Možda čak i neko naš. A možda i iz SAD-a. Na jednom blogu sam pročitao da s obzirom da postoji jaz u Mikrosoftovim odnosima sa javnošću (korisnicima), gigant iz Redmonda bi mogao i da zaposli Wzor-a. To ako već nije.

Šta vi mislite o tome?

Ostavite poruku

Vaša mejl adresa neće biti objavljena.Označena polja su obavezna*